Loading...
About Us 2018-04-19T11:39:32+00:00

Dr. NENAD SE VRATIO!

SVE STO TREBA DA ZNATE O SEKSU.

U tekstovima koje objavljujemo ovde i na svim drustvenim mrezama dajemo jedinstveno vidjenje tema vezanih sa seks. Bez mistifikacije, totalno direktno i korigujuci mnoge zablude, pisemo o onome sto umnogome odredjuje medjuljudske odnose. Pisemo o seksu. Ovde mozete naci sve odgovore na pitanja koja vam nikad i nigde nisu objasnili.

ROFESIONALNA USAVRSENOST

EMORY UNIVERSITY, AMERICKO DRUSTVO ZA ENDOKRINOLOGIJU I SEX TERAPIJA

Provevsi i radeci na profesionalnom usavrsavanju mnogo godina Profesor Rosic ima utemeljen ali i potpuno nov pogled na temu ljudske seksualnosti:

  • Profesor Rosic je proveo dve godine na usavrsavanju na University of South Florida.

  • Takodje je visiting professor na Emory University.

  • Dr Nenad je clan Americkog drustva za endokrinologiju i Americke asocijacije za dijabetes.

  • Trenutno je u procesu studija za dobijanje licence kao sex therapist u drzavi Illinois, USA.

ISKUSTVO

MEDICINSKA FIZIOLOGIJA, RADIO I SEKSUALNA PROSVECENOST

Prof. Dr Nenad Rosic, doktor medicine i doktor medicinskih nauka je niz godina predavao na Medicinskom fakultetu u Beogradu na predmetu medicinska fiziologija. Dr Nenad je počeo sa interesom za pitanja iz oblasti ljudske aseksualnosti jos za vreme studija na Medicinskom fakultetu pre mnogo godina. U pocetku je objavljivao clanke u tada popularnim casopisima, koji su u to vreme cak proglasavani za “pornografiju”.

Nakon toga je izvesno vreme imao emisiju na radiju, u kojoj je odgovarao na pitanja slušalaca o ljudskoj seksualnosti. Nazalost, ta emisija je ubrzo skinuta sa programa, jer je bila suviše avangardna za kasne 70-te godine u našoj zemlji.

Dr Nenad je kasnije jedno vreme bio ukljucen u akciju seksualnog prosvecivanja u beogradskim srednjim skolama, kada su nadlezni konacno shvatili znacaj seksualnosti u ljudskom zivotu.